Bine ai venit prieten drag! Aseaza-te confortabil si lasa-ti sufletul sa vibreze.....esti ACASA!

duminică, 8 iulie 2012

Lansare concept ACADEMIA DE VIATA SANATOASA


Traim intr-o lume a "vitezei", tindem sa facem lucruri multe in cat mai putin timp. Uitam sa traim cateodata si ne lasam purtati cu frenezie de valul vitezei, uitam cele mai simple reguli ale unei vieti sanatoase, iar cand ni le aducem aminte, fugar, nu avem timp sa le punem in practica. Si daca reusim totusi sa ne facem timp....ei bine, atunci intervine factorul lene, sau factorul "si daca....?" Si daca nu fac bine ceea ce fac, si daca ma duc singur/singura la sala ma plictisesc....?
Recunosti scenariul?
Eu m-am regasit deseori ca si actor principal in piesa asta.
De aceea, impreuna cu un grup de entuziasti, am decis sa lansam conceptul ACADEMIA DE VIATA SANATOASA. Ca orice academie care se respecta ne ghidam dupa cateva principii (de viata sanatoasa):


  • nutritie
  • hidratare 
  • miscare
  • detoxifiere
  • masaj 
Despre fiecare in parte am mai vorbit in treacat in episoade disparate, acum am reunit totul sub cupola incapatoare a Academiei. Si ca sa vezi despre ce este vorba si cum arata programul Academiei, te invitam duminica viitoare, in data de 15 iulie 2012, incepand cu orele 10 a.m., la evenimentul lansarii acestui concept.
Avem sprijinul Butterfly SPA din cadrul complexului VivaClub si putem sa ne "desfasuram" in cadrul evenimentului pentru a patrunde cat mai bine conceptul de detoxifiere, relaxare, miscare si masaj.
Daca ai un cuvant de spus in ceea ce priveste viata sanatoasa, vrei sa sustii Academia, vrei sa devii membru activ sau pur si simplu vrei sa participi la eveniment suna la 07221655589 sau trimite-mi un email pe terapiigalati2@gmail.com sau pe spabutterfly1@gmail.com  
Stii deja ca locurile sunt limitate, limita avand si inscrierile : 12 iulie 2012...asa ca grabeste-te! ;-)   

Niciun comentariu: