Incep cu locatia( sediul SANTAMIA) cocheta dar si spatioasa in acelasi timp, pusa la dispozitie de niste oameni cu suflet mare si primeniti in simtiri (carora le multumesc si pe aceasta cale pentru "deschiderea" si bunavointa aratata ), apoi de avalansa de curiozitate, buna dispozitie, setea de cunoastere si, de ce nu, de "degustare" a participantilor, carora le multumesc si lor pe aceasta cale.
Nu vreau sa continui eu, asa ca voi lasa feed-back-urile sa isi spuna cuvantul:
"Sunt o persoana
sceptica si foarte incapatanata, setata pe anumite chestii, asa ca, recunosc,
am venit la acest curs (trimisa de sotul meu, pentru a lua notite...pentru el,
evident!) avand niste idei nu chiar bune, dar eram curioasa. Prima impresie
(obsedata de ideea ca nu imi va placea) a fost de...plictiseala. Insa, nu dupa
mult timp, mi-am dat seama ca se potriveau mult prea multe cu ceea ce se
intampla in organismul meu.
Mi-a placut foarte mult
si m-am bucurat ca s-au limpezit multe din negurile propriei mele incapatanari.
Modul de prezentare, materialele si modul de abordare au fost deosebite. Ii
multumesc doamnnei Mihaela Gheorghita si pe acesta cale. In ceea ce priveste
retetele, chiar nu ma asteptam sa fie absolut...delicioase. Le-am notat cu
atentie si as vrea sa precizez ca nu am apucat desertul si...m-am cam zgariat
pe ochi ("in gand", evident...).
Multumesc!
Toate cele bune!
Gabriela"
Multumim mult!
Cu respect,
Nicoleta"
Si un bonus frumos luat de pe site-ul doamnei Mihaela
Gheorghita:
Frumos , nu?
Si un extra-bonus....
Sucul verde de seara – detoxifiant si hranitor
Pentru o portie:
- Telina apio – 2 tulpini (nu
bulbul ci tulpina de la telina)
- Castraveti – 4 buc.
- Ghimbir – o bucata de 3 cm
- O mana de frunze de spanac
sau papadie sau alte frunze (frunze de sfecla)
- 6 - 10 pastai verzi / galbene
(nu uscate)– in special pentru supraponderali si diabetici
- zeama de la jumatate de lamaie
- optional - o bucata mica:
varza alba / rosie, sfecla, tulpina de broccoli, un mar
Totul spalat foarte bine sub
jet de apa se da prin storcatorul de fructe/legume si se consuma imediat. Se
poate face mai mult suc care poate fi pastrat o zi la frigider in sticla de
sticla, nu de plastic. Daca vrei, poti adauga si nise capsule de spirulina
si/sau clorela in acest suc.
Efectele sucului verde
- Alcalinizant
- Energizant şi revitalizant
- Detoxifica organismul
- Fortifica sistemul imunitar
- Previne aparitia celulelor
canceroase
- Amelioreaza efectele adverse
aparute în urma chemo- şi radioterapiei
- Sustine circulatia sanguina
- Stimuleaza metabolismul, deci
si pierderea in greutate daca este cazul
- Accelereaza procesul de
regenerare în urma bolilor
- Scade nivelul de colesterol
din sange
- Impiedica aparitia candidei si
a altor ciuperci
- Sporeste capacitatea
organismului de a prelua oxigenul necesar
Cand voi avea mai multe
feed-backuri si mai multe permisiuni de a publica fotografiile participantilor
aici, o voi face negresit.
Numai bine sa ai!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu