Bine ai venit prieten drag! Aseaza-te confortabil si lasa-ti sufletul sa vibreze.....esti ACASA!

vineri, 20 aprilie 2012

Cauzele spirituale si psihoemotionale ale bolilor


„Suntem ceea ce gandim!” Parca Budha a spus-o , si a continuat chiar:”.... tot ceea ce suntem ia nastere din gandurile noastre, cu gandurile noastre construim lumea.” Adevarat sau fals? Raspunsul e o provocare, o provocare a fiecaruia.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in Univers si are o vibratie (ganduri, vorbe, dorinte, fapte, sentimente etc.) se intoarce la noi producand efecte perturbatoare in echilibrul nostru interior. Aceasta e explicatia la binecunoscutul deja „ nimeni nu poate face rau altuia fara sa plateasca”. De aceea ori de cate ori avem ganduri negative despre o  persoana ne facem involuntar si noua rau, iar ca masura de contracarare e sa ne rugam pentru sanatatea acelei persoane. Repet: orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric poate provoca un rau atat siesi cat si unui alt om.
Pare hilar?Cand ne gandim la cineva se creeaza instantaneu o punte energetica intre noi si omul la care ne gandim. De aceea, orice  gand rau aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne facem rau unul altuia in mod inconstient, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru .

Gandul este cel care aduce pacea si linistea in sufletul nostru. Gandul este cel care atrage binele sau raul in existenta noastra. Toate  gandurile emise plutesc in aer ca niste mine amenintatoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs. Raul pricinuit altora ne face rau si noua insine.
De aceea straduinta de a ierta dusmanii si de a indrepta spre ei numai ganduri de pace si iubire constituie un act protector pentru noi. 
Racirea relatiilor dintre oameni se datoreaza cresterii nivelului de agresivitate interioara. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la ruptura. Ruptura duce la aparitia suferintei interioare,  care este poarta deschisa catre viitoarele boli in plan fizic.
Marea putere a gandului ne poate vindeca bolile. Puterea vindecatoare infinita isi are radacinile in subconstientul nostru, al oamenilor. Schimbandu-ne radical modul de a gandi ne vom influenta benefic drumul vietii.....si numai al vietii noastre, ci si drumul  vietii celor din jurul nostru.

Gandurile noastre sunt insasi viata. Daca avem ganduri sanatoase ne vom pastra nepretuita sanatate. A inceta sa gandim corect, inseamna a fi perturbati. Daca exista o stare de anxietate sau , mai rau, de depresie in minte, nici corpul nu poate functiona corect. Sanatatea mentala este mai importanta decat cea fizica. Daca mintea este sanatoasa, corpul va fi sanatos. Daca mintea emite ganduri pure, bolile vor parasi corpul.


Serghei Nikolaevici Lazarev este un renumit bioenergetician rus contemporan si autor a numeroase carti de specialitate in domeniu. In urma vastei sale experiente in terapii neconventionale si a diferitelor investigatii, S.N.Lazarev aduce in discutie cauzele bolilor in plan fizic privite dintr-o perspectiva spirituala si emotionala.  Iata pe scurt ideile sale:
- “Oamenii sanatosi nu-si permit sa tina suparari”
- “Exista un mare pacat pe care il poate comite un om in viata: sa ucida iubirea.”
- “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.”
-“Intre lumea fina a mortilor si lumea noastra fizica sunt posibile contacte, iar daca ele apar, acest lucru dauneaza ambelor lumi. <Sudarea> campurilor unui om viu si ale unui om mort are loc atunci cand sunt incalcate legile supreme.”
-  O alta cauza  a aparitiei unor boli o constituie vampirismul energetic
- “Orice gand legat de sinucidere este extrem de periculos si de distructiv pentru om si pentru descendentii lui.”
- “In fiecare om exista un suflet, inceputul sacru, ceva omenesc si ceva animalic”.

Mai jos, un material video despre acest subiect. Urmareste-l cu atentie si cu rabdare pana la capat, sigur vei gasi ceva interesant de retinut :

  
Si un alt material video, putin mai datat, dar cu explicatii pertinente pe marginea subiectului de azi:



Morala e mai mult decat simpla. Suntem ceea ce gandim. Proiectam lucruri bune, primim lucruri bune. Proiectam gunoi, primim gunoi .

Ramaneti ”focalizati” pe gandurile bune, fiti calmi si pozitivi si Universul va veni catre voi cu toate minunile, darurile si premiile vietii pe care le-ati putea visa vreodata.

Niciun comentariu: